A német nyelvoktatás.com csapata

Német nyelvterületen dolgozott, tanult profi szakemberek, akik a valóságban szerzett tudásukkal segítik Önt!

Csapatunk tagjai amolyan “régi vágású” de modern gondolkodású, tisztelettudó és az emberi értékeket előtérben tartó szakemberek! Munkájukban profik, akik már jártak ott és túlélték azt amire Ön még csak most készül!

Összesen majd 30 évnyi külföldi munkavállalásunk során szerzett tapasztalatainkkal segítjük Önt a kezdeti lépések megtételétől a sikeres munkába állást követően is!

 

Karrier Szaktanácsadás

Temesvári Sándor

Közel 15 évnyi ausztriai és németországi munkatapasztalataim után, magyarországi és ausztriai Munkaerő Közvetítő Irodáknál Vezető Szaktanácsadóként és álláshirdetői portálok szerkesztőjeként és kivitelezőjeként tudom, hogy gondolkodik az álláskereső és a munkaadó, hogyan működik az álláskeresési folyamat Ausztriában és miket várnak el az osztrák munkaadók egy külföldről érkező álláskeresőtől…

Teljes bemutatkozás

Szobalány képzés

Sághi Ildikó

2 évig szobalányként is kipróbálhattam magam. Ez alatt a két év alatt volt alkalmam megbizonyosodni arról, hogy mennyire magas szinten művelik Ausztriában a szobalányi munkákat, s mennyire nélkülözhetetlen a német nyelv tudása. Sok kollégámat el is tanácsoltak emiatt. Ezek után döntöttem el és célomul tűztem ki, hogy komolyan szeretnék foglalkozni Szobalányok képzésével

Teljes bemutatkozás

 

Német nyelvi felkészítés

Varga Zsuzsanna

A CV Prof Online Karrier Irodával 2011-ben találkoztam. Temesvári Sándor és Sághi Ildikó elmondta milyen jellegű tanfolyamra gondoltak, és azonnal megtetszett az ötlet. Nagyon örültem, hogy úgy taníthatom majd a nyelvet, hogy nem kell a tanulókat fölöslegesen a nyelvtannal gyötörnöm, hogy a tanulásnak célja van, mégpedig az, hogy tanulóink egy jobb fizetésért tudjanak elhelyezkedni Ausztriában ….

Teljes bemutatkozás

Tekintse meg óráink speciális témáit

Tekintse meg induló csoportjainkat