Sághi Ildikó - Okleveles szobalány képzés

7 évnyi ausztriai létem során a bécsi Egyetemen végeztem német nyelvet, kiváló minősítéssel. 5 évig babysitter-ként dolgoztam családoknál, ahol a német nyelvet még kedvezőbben el tudtam sajátítani.

2 évig szobalányként is kipróbálhattam magam. Ez alatt a két év alatt volt alkalmam megbizonyosodni arról, hogy mennyire magas szinten művelik Ausztriában a szobaasszonyi és szobalányi munkákat, s mennyire nélkülözhetetlen a munkát a német nyelv tudása nélkül elvégezni. Sok kollégámat el is tanácsoltak emiatt.

Ezek után döntöttem el és célomul tűztem ki, hogy ha Magyarországra végleg visszatérek, komolyan szeretnék foglalkozni Szobalányok és -asszonyok képzésével, hogy megfelelően fel tudjam Őket készíteni arra a munkára, amiről mindenki azt hiszi könnyű, s olyasmi mint egy otthoni takarítás.

A CV Prof Online Karrier Iroda lehetőséget adott, hogy bebizonyítsam a szobalányok munkáját is emelt szinten kell és lehet oktatni.

“Tollat”ragadtam. Időt és energiát nem kímélve összeszedtem gondolataimat, élményeimet és tapasztalataimat s megalkottam a Szobalányi Oktató csomagot, amit nagy örömmel adok át minden kedves elkötelezettnek és készítek fel mindenkit akiknek még nincsen semmilyen tapasztalata a szobalányi munkát illetően.